Inschrijven bij Pro-Medica

Als je geïnteresseerd bent om via Pro-Medica geplaatst te worden of een baan te vinden, kun je via onze site je inschrijven en wij laten je dan per omgaande weten dat je wordt opgenomen in ons kandidatenbestand. Vervolgens nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek met één van onze consultants. Hier komt, aan de hand van onze uitgebreide PM-Check, alles aan bod wat van belang is voor jou en voor ons. Aan de hand van jouw gegevens, wensen en voorstellingen, in combinatie met je cv en je persoonlijke kwaliteiten, stellen we jouw zogenaamde “Letter of Credentials”(LC) op. Jouw LC wordt door ons PM-Check systeem automatisch getoetst aan al onze actuele en nieuwe vacatures en bij een positieve match, word je door ons geïnformeerd.

Pro-Medica gaat proactief voor je aan het werk.
Door ons unieke PM-Check systeem kunnen we jouw LC doelgericht onder de aandacht brengen van onze opdrachtgevers die aan jouw criteria voldoen.

Job Coaching

Wat als vrij uniek betiteld mag worden is dat je bij Pro-medica wordt begeleid en gecoacht door een medisch specialist met vele jaren praktijkervaring.

Direct solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in één van onze vacatures, kun je direct solliciteren via onze vacaturepagina.
Na ontvangst van je sollicitatie krijg je per e-mail bericht dat jouw sollicitatie in goede orde is ontvangen. Wij nemen op korte termijn contact met je op om het een en ander te bespreken.

Tijdelijk dienstverband is op basis van detacheren of uitzenden en vast dienstverband komt tot stand via Werving & Selectie.