Inschrijven bij +Pro-Medica

Als je geïnteresseerd bent om via +Pro-medica geplaatst te worden of een baan te vinden, kun je via onze site je inschrijven en wij laten je dan per omgaande weten dat je wordt opgenomen in ons kandidaten bestand. Vervolgens nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek met één van onze consultants. Hier komt, aan de hand van onze uitgebreide PM-Check, alles aan bod wat van belang is voor jou en voor ons. Aan de hand van jou gegevens, je wensen en voorstellingen, in combinatie met je CV en je persoonlijke kwaliteiten, stellen wij je zgn. “Letter of Credentials”(LC) op. Je LC wordt door ons PM-Check systeem automatisch getoetst aan al onze actuele en nieuwe vacatures en bij een positieve match, word je door ons geïnformeerd.

+Pro-Medica  gaat ook +Pro-Actief voor je aan het werk.
Door ons unieke PM-Check systeem kunnen we jouw LC doelgericht onder de aandacht brengen van onze cliënten die aan jouw criteria voldoen.

Direct solliciteren

Als je geïnteresseerd bent in één van onze vacatures, kun je direct hierop solliciteren op onze vacaturepagina.
Na ontvangst van je sollicitatie krijg je bericht per e-mail dat je sollicitatie in goed orde is ontvangen.
Wij beoordelen je CV en nemen dan contact met je op om e.e.a. te bespreken.

Tijdelijk dienstverband is op basis van detacheren of uitzenden en vast dienstverband komt tot stand via Werving & Selectie.