Pro-Medica Opdrachtgevers opdrachten vacaturebank artsen
+Pro-Medica de medisch uitzendspecialist

De behoefte aan zorg is continue en kent geen onderbrekingen. De mensen in de zorg wel. Of nu door ziekte, vakantie of andere redenen, onderbezetting in de zorg kent verstrekkende gevolgen. De gezondheidszorg is een gilde op zich, waar “mensen die graag zorgen voor mensen”, zich thuis voelen. Het goed invullen van een vacature in de zorg, is dan ook een vak op zich. De vele vakbereiken met hun specialismen, de onregelmatige werktijden, de kortstondigheid, tijdelijkheid en het flexibele karakter, vragen om ervaring, mensen- en branchekennis. Zowel in de werving- en selectieprocedures als in de formaliteiten.

Wij van +Pro-Medica zien dat als onze zorg. 

De mensen achter +Pro-Medica werken zelf in de gezondheidszorg als arts of specialist. Met ruim 18 jaar ervaring in het detacheren en uitzenden van medisch personeel is er een goed begrip van de HR-behoeftes in de zorg.

+Pro-Medica bespaard haar cliënten waardevolle tijd met het verzorgen van de werving, sollicitatie en selectie-procedures, de arbeidscontracten op maat, actualiseren COA wijzigingen, de loonadministratieve werkzaamheden als loonboekhouding, uren en overuren declaraties, etc. etc. Kortom, voor onze klanten een hele zorg minder.

+Pro-Medica ontzorgt en dat doen we al ruim 18 jaar.
Geïnteresseerd ? Neem contact met ons op!

Pro-Medica Service
Artsen Detachering
Gebruikerservaring:
5 based on 2 votes
Pro-Medica Service:
Artsen Detachering
Pro-Medica,
Brinkersweg 73,Nunspeet,Gelderland-8071 GS,
Telephone No.0341-263604
Gebied:
Nederland
Beschrijving:
Pro-Medica verzorgt de werving, sollicitatie- en selectie-procedures, arbeidscontracten, COA en loonadministratieve werkzaamheden van uw Zorg flexwerkers.