Pro-Medica Opdrachtgevers opdrachten vacaturebank artsen
Pro-Medica de medisch uitzendspecialist

De behoefte aan zorg is continu en kent geen onderbrekingen. De mensen in de zorg wel. Of het nu door ziekte, vakantie of andere redenen komt, onderbezetting in de zorg kent verstrekkende gevolgen. De gezondheidszorg is een gilde op zich, waar “mensen die graag zorgen voor mensen”, zich thuis voelen.

Het goed invullen van een vacature in de zorg, is dan ook een vak op zich. De vele vakbereiken met hun specialismen, de onregelmatige werktijden, de kortstondigheid, tijdelijkheid en het flexibele karakter vragen om ervaring, mensen- en branchekennis. Zowel in de werving- en selectieprocedures als in de formaliteiten.

Wij van Pro-Medica zien dat als onze zorg. 

De mensen achter Pro-Medica werken zelf in de gezondheidszorg als arts of specialist. Met ruim 26 jaar ervaring in het detacheren en uitzenden van medisch personeel is er een goed begrip van de HR-behoeftes in de zorg.

Pro-Medica bespaart haar opdrachtgevers waardevolle tijd met het verzorgen van de werving, sollicitatie en selectieprocedures, de arbeidscontracten op maat, actualiseren COA wijzigingen, de loonadministratieve werkzaamheden als loonboekhouding, uren en overuren declaraties, etc.

Kortom, voor onze opdrachtgevers een hele zorg minder.

Pro-Medica ontzorgt en dat doen we al ruim 26 jaar.
Geïnteresseerd ? Neem contact met ons op!